Rólunk

Szeretettel köszöntünk a Mindszenti Mókusok Kézilabda Klub internetes oldalán!

Bízunk benne, hogy minél több hasznos információt találsz meg rólunk, csapatainkról. Honlapunkat lehetőségeinkhez mérten igyekszünk mindig a legfrissebb információkkal ellátni, bővíteni – fejleszteni. Az egyesületben sportolóknak sok sikert, Neked pedig jó böngészést kívánunk!


Fő célkitűzésünk, hogy Mindszent város kézilabdázását szervezett keretek között, a lehetőségek szerinti legmagasabb szintre emeljük.


Mindszent

Városunk a dél-alföldi régióban, a Tisza bal partján, a Kurca folyó torkolatánál fekszik. Vízparti településként fontos szerepe van a Tiszának, ahol nyáron az üdülőkkel és kempinggel körülölelt strand várja a fürdőzni és pihenni vágyókat számos szórakozási lehetőséggel. Mindszent ideális kikapcsolódást nyújthat a csendes, nyugodt helyeket kedvelők számára is: Érdemes egy sétát tenni a város szívében, a platánfákkal tarkított parkban, ahol a Polgármesteri Hivatal és a Bankpalota található. Ajánlom figyelmébe a Helytörténeti Múzeumot, amely értékes emlékeket őriz Mindszent történelméből, valamint a római katolikus templomot, amelyről -a “mindenszentek” után- városunk a nevét kapta. Kellemes színfoltja Mindszentnek a főtéren található iskolasor, amelynek épületei immáron több mint száz évesek. Térségünkben számos nevezetesség található; a híres Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark a kompon átkelve néhány perc alatt elérhető, de Mártély a Tisza holtággal, és Hódmezővásárhely is csupán néhány kilométerre fekszik kisvárosunktól.

Zsótér Károly polgármester

/Mindszent város hivatalos honlapja/